Zelf uw ideale kerstpakket samenstellen of kiezen voor een door ons samengesteld pakket?

Vuurkorfwinkel.nl heeft het weer voor elkaar: een enorme collectie met originele kerstpakketten met vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel. Variërend in verschillende prijsklassen en maar liefst vijf verschillende kleurlijnen. Daarmee kunt u uw medewerkers en relaties aan het einde van dit jaar eens écht verrassen.

kerstpakket-vuurkorf-winterfeest-wool-on-woodDit jaar hebben we de lat voor onszelf nóg een beetje hoger gelegd: de pakketten zijn nog mooier van samenstelling en de collectie is gevarieerder dan ooit. Op onze sites www.vuurkorfwinkel.nl en www.kerstpakket-vuurkorf.nl vindt u ons totale aanbod met meer dan 100 originele kerstpakketten. Heeft u het perfecte kerstpakket gevonden? Met één druk op de knop geeft u uw bestelling aan ons door en zorgen wij voor de rest. Makkelijker kan het bijna niet!

Maatwerk géén probleem!

Wilt u uw eindejaarsgeschenk deze keer liever extra persoonlijk maken? Ook dat kan! Onze huisselectie kerstpakketten zijn namelijk ook bedoeld als inspiratiebron om zelf een origineel pakket samen te stellen. Niets is ons te gek en alles kan! Een specifiek artikel, een persoonlijke kaart of speciale verpakking? Wij regelen het! Onze medewerkers helpen u daar graag bij. Eén telefoontje volstaat. Ook dat is Vuurkorfwinkel.nl

Bezoek snel onze site, laat u inspireren en krijg een indruk van de vele mogelijkheden!