Uniek kerstpakket met vuurkorf

Met een glühwijntje of een mok warme chocomel genieten bij een wakkerend vuur in uw eigen tuin tijdens de kerst? Samen met uw familie, vrienden of collega’s barbecueën, of marshmallows roosteren boven uw eigen vuurschaal?

Het kan allemaal wanneer u kiest voor een kerstpakket van Vuurkorfwinkel.nl. Het buitenleven was nog nooit zo warm en gezellig tijdens de koude winterdagen.

Verrassend en origineel kerstcadeau

Esschert-terraskachelBent u ondernemer, werkgever of een particulier die mensen écht wil verrassen met een geweldig, origineel en zeer betaalbaar kerstpakket? Dan bent u bij Vuurkorfwinkel aan het juiste adres. Het leuke bij ons is namelijk dat u geheel naar wens uw eigen kerstpakket kunt samenstellen.

Ziet u het voor zich? Lekker zittend op een warme fleecedeken bij een knetterend vuur, genietend van geroosterde kastanjes of een heerlijk kop erwtensoep? Al deze ingrediënten en nog veel meer, kunt u in één keer samen laten bezorgen via Vuurkorfwinkel.nl.

Warm ‘winterplezier’ met vuurkorfwinkel.nl

Uiteraard kunt u ook kiezen uit het zeer ruime aanbod van pakketten dat wij al voor u hebben samengesteld.

Al vanaf 15 Euro kunt de lekkerste producten selecteren. Wilt u er ook een vuurkorf bij? Dan heeft u voor nog géén 30 euro ‘Kerstpakket Winterplezier’ in huis. Een feestelijke en gezellige ambiance creëert u buiten ook door middel van het pakket ‘winterwarm’.

Luxe kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal

Gaat u voor een wat luxer pakket, dan komt u al snel bij ‘Kerstpakket Wintersfeer met vuurschaal’. Het mooie bij Vuurkorfwinkel.nl is: u bepaalt het helemaal zelf!

Romantiek gegarandeerd met een Zweedse fakkel

Zweedse fakkel brandendBent u een echte romanticus? Dan is de populaire Zweedse fakkel een gegarandeerd succes. Deze robuuste houten knoest in uw tuin, biedt een prachtig decor door zijn fonkelende hoge vlammen. Via de vakkundig ingebrachte zaagsneden, krijgt de Zweedse fakkel namelijk de perfecte zuurstoftoevoer en brandt tot op de grond af.

Deze boomstam met allure is daarnaast zeer makkelijk in gebruik. Het enige dat u hoeft te doen, is de fakkel aansteken met aanmaakblokjes.

Zorgt u dus voor éxtra warmte en gezelligheid buitenshuis en neem de Zweedse fakkel mee in uw kerstpakket.

Smaakvolle kerstdagen met Vuurkorfwinkel.nl

Of u nu jong of oud bent, van grote tuinfeesten of van gezellig intiem samenzijn houdt: Vuurkorfwinkel.nl biedt voor ieder wat wils.

Niets moet: alles mag en met onze kerstpakketten kunt u werkelijk alle kanten op. U kiest bij ons voor smaakvol, goed betaalbaar en u heeft uw kerstpakket snel in huis.

Heerlijke ambiance het hele jaar door

Vuurkorf-in-de-sneeuw-Het mooie van Vuurkorfwinkel.nl is dat u niet alleen tijdens de kerst hoeft te genieten van een heerlijke, romantische en gezellige sfeer in uw tuin.

Zo kunt u onze veelzijdige vuurkorf al voor 15 Euro bestellen en deze maakt al uw buitenactiviteiten het hele jaar door tot een feestje. Waar u ook voor kiest, in welke vorm dan ook: alles is denkbaar en mogelijk bij Vuurkorfwinkel.nl.

Offerte ontvangen? Bel ons op 013-5451966

Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het samenstellen van een leuk kerstpakket? Onze medewerkers zitten voor u klaar en kunt u bereiken per e-mail of op telefoonnummer 013-545 19 66.

_____________________________________________________________________________________________________