Wij zijn al weer druk bezig met onze Kerstpakketten!

U zult het misschien niet geloven, maar wij zijn al weer druk bezig met de laatste maanden van het jaar. Weliswaar zitten we nog in de maand augustus en steken we nog regelmatig gezellig de barbecue aan, wij zijn al weer druk bezig met het samenstellen van originele kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal. Het laatste kwartaal van het jaar staat bij ons ieder jaar weer voor een groot deel in het teken van Sinterklaas- en Kerstcadeaus, maar natuurlijk ook van de traditionele kerstpakketten.

Omdat onze producten zich natuurlijk uitstekend lenen voor het samenstellen van leuke kerstpakketten, hebben wij het jaar in jaar uit erg druk tijdens deze periode. Een gezellige drukte waar iedere medewerker met veel plezier en trots naar uitkijkt.

Door ons samengestelde pakketten of kerstpakketten op maat

Hoewel we van oudsher sterk zijn in het aanbieden van kerstpakketten op maat, willen we u ook dit jaar weer de keuze geven uit een aantal zorgvuldig samengestelde kerstpakketten. Uiteraard weer gebaseerd op het thema “vuur, warmte en gezelligheid”. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit kerstpakketten met een vuurkorf, vuurschaal, Zweedse fakkel of BBQ emmer.

winterfeest_gold_kubus

Daarnaast vullen we deze kerstpakketten natuurlijk weer aan met bijvoorbeeld marshmallowpinnen, cacaoblokjes, een flesje gluhwein of andere lekkernijen. Kortom; allemaal gezellige artikelen om tijdens de donkere winterdagen direct gezellig met vrienden of familie rond een sfeervol vuur te zitten. Want dat is wel één van de kenmerken van onze pakketten; De ontvanger kan er tijdens de feestdagen direct gebruik van maken en deze winterdagen zo nog wat meer warmte en gezelligheid geven.

Kerstpakket met vuurkorf

Voor de liefhebbers van een vuurkorf hebben wij natuurlijke vele mogelijkheden. Als specialist hebben wij een uitgebreid assortiment vuurkorven, maar het meest gebruikt is de traditionele ronde vuurkorf.

Deze zwarte vuurkorf is van gepoedercoat metaal en heeft een stabiel onderstel met een drietal pootjes. Met een hoogte van 59 cm en een diameter van 35 cm is de vuurkorf geschikt voor het stoken van een mooi vuur. Met deze vuurkorf in het kerstpakket gaan uw medewerkers gegarandeerd vele sfeervolle avonden tegemoet.

wintervuur_bbq_schaal_1_1Kerstpakket met vuurschaal

Eén van de leuke vuurschalen die veelvuldig wordt gebruikt voor het samenstellen van een origineel kerstpakket is de vuurschaal Classic 60 van 2L Home & Garden.

Deze mat zwart gelakte vuurschaal heeft een modern ontwerp en ziet er trendy uit. De vuurschaal is van een uitstekende kwaliteit en heeft een diameter van maar liefst 60 cm. Hierdoor (maar zeker ook vanwege de aantrekkelijke prijs) is het een geweldige vuurschaal die bij veel mensen in de smaak valt.

Heeft u echter liever een andere vuurschaal in het kerstpakket, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Juist dat stukje maatwerk leveren wij heel graag. Onze medewerkers zitten voor u klaar. En gaat het om grotere aantallen, dan ontvangt u aantrekkelijke kortingen.

Op zoek naar een origineel kerstpakket? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u uw medewerkers dit jaar eens echt verrassen? Bent u op zoek naar een kerstpakket waar men zonder twijfel veel plezier aan zal hebben, denk dan eens aan een vuurschaal of vuurkorf in het kerstpakket.

U kunt bij ons terecht voor enkele zorgvuldig samengestelde kerstpakketten, maar ook weer voor maatwerk. Heeft u in plaats van een kastanjepan liever een popcornpan, liever een flesje glühwijn dan een setje kerstmokken? Géén probleem! Wij denken graag met u mee! Alles is mogelijk en niets is ons te gek!

Winterplezier_BBQ_ZFStuur een e-mail naar info@vuurkorfwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer 013-5451966. Onze medewerkers zitten voor u klaar!

Wij hebben al kerstpakketten vanaf € 13.95 dus er is altijd een kerstpakket naar wens te vinden!

 

 

___________________________________________________________________________________________________