Ondanks de crisis zijn bedrijven zich bewust van kerstpakketten als oer Hollandse traditie! Volgens gegevens van het Voorlichtingsbureau kerstpakketten geeft 92% van de respondenten aan dat het kerstpakket een prachtige traditie is die niet weg te denken is uit onze maatschappij!

Flexibiliteit en keuzevrijheid

Zoveel mensen, zoveel wensen. Het ene bedrijf wil verrassen met een traditioneel pakket, het andere wil graag zelf een keuze kunnen maken. Prima natuurlijk. Wij van Vuurkorfwinkel.nl hebben met name flexibiliteit en keuzevrijheid hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons terecht voor een kerstpakket op maat! Geen standaard pakketten, maar samengesteld uit de leukste artikelen voor buiten.

Of het nu kerstpakketten met een vuurkorf, met een vuurschaal of met een Zweedse fakkel zijn....  met de geschenken van Vuurkorfwinkel.nl geeft u uw medewerkers en/of relaties altijd hét perfecte kerstcadeau. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een popcornpan, marshmallows of vuurpotjes toe te voegen. Geen probleem, u bepaalt zelf hoe uw pakket er uit ziet en wij leggen u een aantrekkelijke offerte voor.

U bestelt uw kerstpakket snel en eenvoudig bij Vuurkorfwinkel.nl

We hebben zelf een aantal leuke pakketten samengesteld. Het zijn slechts voorbeelden van wat er mogelijk is. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een keuze te maken uit ons geweldige assortiment, waarin u voor iedere ontvanger, iedere doelgroep en iedere gelegenheid de perfecte geschenken zult vinden. U bepaalt zelf welk artikel u zou willen opnemen en wij helpen u bij het samenstellen van de overige artikelen. Uiteindelijk heeft u dan een kerstpakket op maat en volledig naar uw zin! Waar u ook naar op zoek bent, bij Vuurkorfwinkel.nl bent u aan het juiste adres.

De overheid betaalt mee

De overheid erkend ook het maatschappelijk belang van deze traditie en heeft een fiscale regeling voor het geven van een kerstpakket.

Tot € 70 is vrijgesteld van loonbelasting en premies. Klik hier voor meer informatie.

Vraag snel een offerte aan

Neem telefonisch contact op (Tel. 013-545 19 66) of stuur een e-mail naar info@vuurkorfwinkel.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, dan kunnen wij de bestelling direct voor u afhandelen. U ontvangt uiteraard een gespecificeerde factuur inclusief BTW.