Kerstpakketten online bestellen

Weliswaar zitten we nog in de maand augustus en steken we nog regelmatig gezellig de barbecue aan, wij zijn al weer druk bezig met de laatste maanden van het jaar. De maanden die bij ons voor een groot deel ook weer in het teken staan van Sinterklaas- en kerstcadeaus, maar natuurlijk ook van de traditionele kerstpakketten.

winterfeest_gold_kubusNaast maatwerk ook door ons samengestelde kerstpakketten

Hoewel we van oudsher sterk zijn in het aanbieden van maatwerk-pakketten, willen we u ook dit jaar weer de keuze geven uit een aantal zorgvuldig samengestelde kerstpakketten. Uiteraard weer gebaseerd op het thema “vuur, warmte en gezelligheid”.

Deze door ons samengestelde pakketten bevatten als basis een leuke vuurkorf of vuurschaal. Daarnaast vullen we de kerstpakketten aan met bijvoorbeeld marshmallowpinnen, cacaoblokjes, een flesje gluhwein of een Zweedse fakkel. Kortom; allemaal gezellige artikelen om tijdens de donkere winterdagen gezellig met vrienden of familie rond een sfeervol vuur te zitten.

Vuurschaal in kerstpakket

Eén van de leuke vuurschalen die veelvuldig wordt gebruikt voor het samenstellen van een origineel kerstpakket is de vuurschaal Classic 60.

Deze mat zwart gelakte vuurschaal heeft een modern ontwerp en ziet er trendy uit. De vuurschaal is van een uitstekende kwaliteit en heeft een diameter van maar liefst 60 cm. Hierdoor (maar zeker ook vanwege de aantrekkelijke prijs) is het een geweldige vuurschaal die bij veel mensen in de smaak valt.

2L Home and Garden vuurschaal Classic 60 2Heeft u echter liever een andere vuurschaal in het kerstpakket, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Juist dat stukje maatwerk leveren wij heel graag. Onze medewerkers zitten voor u klaar. En gaat het om grotere aantallen, dan ontvangt u aantrekkelijke kortingen.

Vuurkorf in kerstpakket

Ook voor de liefhebbers van een vuurkorf hebben wij natuurlijke vele mogelijkheden. Als specialist hebben wij een uitgebreid assortiment vuurkorven, maar het meest gebruikt is de traditionele ronde vuurkorf.

Deze zwarte vuurkorf is van gepoedercoat metaal en heeft een stabiel onderstel met een drietal pootjes. Met een hoogte van 59 cm en een diameter van 35 cm is de vuurkorf geschikt voor het stoken van een mooi vuur. Met deze vuurkorf in het kerstpakket gaan uw medewerkers gegarandeerd vele sfeervolle avonden tegemoet.

 

Esschert FF69Op zoek naar een origineel kerstpakket? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u uw medewerkers dit jaar eens echt verrassen? Bent u op zoek naar een kerstpakket waar men gegarandeerd veel plezier aan zal hebben, denk dan eens aan een vuurschaal of vuurkorf in het kerstpakket.

U kunt bij ons terecht voor enkele zorgvuldig samengestelde kerstpakketten, maar ook weer voor maatwerk. Heeft u in plaats van een kastanjepan liever een popcornpan, liever een flesje gluhwein dan een setje kerstmokken? Geen probleem! Wij denken graag met u mee! Alles is mogelijk!

Stuur ons een e-mail op info@vuurkorfwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer 013-5451966. Onze medewerkers zitten voor u klaar!

Bekijk snel alle kerstpakketten

Klik hier om het volledige assortiment kerstpakketten te bekijken