Een sfeervol kerstdiner met een OFYR

De kerstdagen komen er al weer aan en dat is de tijd om gezellig samen met familie en vrienden door te brengen. Het huis wordt versierd en de kerstboom wordt opgetuigd. Veel mensen maken van de gelegenheid gebruik om elkaar te verwennen met mooie kerstcadeaus, de mooiste kleding wordt aangedaan en ook voor het kerstdiner wordt bijna letterlijk alles uit de kast gehaald. Weet u al wat de plannen zijn voor dit jaar? Wij hebben wel een suggestie voor u!

winterbarbecue-ofyrGezellig rond een sfeervol haardvuur, een hapje en een drankje erbij en ultiem genieten van een heerlijke kerstsfeer… Wie wil dat nou niet? Pak het dit jaar eens helemaal anders aan en vier de feestdagen buiten. In uw eigen tuin rondom de vuurkorf met familie en vrienden.

Vier de feestdagen in eigen tuin

De feestdagen buiten vieren is niet voor iedereen even gebruikelijk, maar wel heel bijzonder! En wat houdt u tegen? De winters zijn tegenwoordig minder koud en er zijn een hoop manieren om het toch aangenaam warm te houden. Eten, drinken, vuur, warmte, het gezelschap van vrienden en familie. Alle ingrediënten zijn aanwezig om heerlijke feestdagen te beleven in uw eigen Winter wonderland.

Met een paar kleine hulpmiddeltjes heeft u het in een handomdraai heerlijk warm in uw tuin. Natuurlijk begint het met lekkere warme kleding. Zit u lang stil, dan zijn een terrasverwarmer en een fleecedeken een welkome oplossing. Of steek een vuurkorf aan en ga hier met z’n allen omheen staan. Zet voor extra sfeer, warmte en gezelligheid nog wat Zweedse fakkels in uw tuin.

Uw Kerstborrel kan bijna niet meer stuk! U geniet van een glaasje glühwein, de kinderen van warme chocolademelk. Gooi er nog een extra schepje gezelligheid bovenop! Ga lekker marshmallows roosteren boven de vuurkorf. Een gegarandeerd succes bij de kinderen.

Winterbarbecue op de OFYR

De feestdagen zijn er om in alle rust, weg van de hektiek, te genieten van elkaar en allerlei lekkere hapjes en drankjes. Een winterbarbecue past hier perfect bij. Om het feest helemaal compleet te maken verzorgt u het kerstdiner dit jaar op de OFYR BBQ. Een vuurschaal op een sokkel met een grote ronde bakplaat / plancha. Hier kunnen uw gasten met z’n alle rondom heen staan en zelf hun maaltijd bereiden.

7 OFYR met OFYR GrillroosterDoe een stoere leren OFYR schort om en ga tijdens de feestdagen voor heerlijk seizoensvlees zoals eendenborst of hert. Maar ook grillworst, steak en sateetjes doen het altijd goed. Voor wat vitamientjes kunt u wortels met honing roosteren, uien poffen of appels op een stokje karameliseren. Zin om eens lekker in de buitenlucht te kokkerellen? Met de OFYR worden het feestdagen om nooit te vergeten.

De OFYR Classic 100 voor sfeervolle kerstdagen

De OFYR heeft als grote voordeel dat deze het hele jaar gebruikt kan worden. Hij heeft een houtgestookte vuurschaal die een heerlijke warmte afgeeft. Het hout wordt gestookt in de kegel waardoor er geen warmte verloren gaat, maar direct wordt doorgegeven aan de bakplaat waarop u heerlijk kunt grillen.

Kies dit jaar eens voor een originele kerstbarbecue met de OFYR Classic100. Met uw gasten gezellig en sfeervol  rondom de bakplaat een kerstmaaltijd bereiden. Plaats in uw tuin nog wat Zweedse fakkels of tuimeltoortsen en maak van uw tuin een waar winterparadijs. Deze kerst zal niet snel vergeten worden en de kans is erg groot dat uw gasten volgend jaar graag bij u terugkomen.

En bent u meer van slowcooking? Dan is een The Basterd misschien een mooi alternatief. Met een kamado BBQ maakt u de heerlijkste gerechten voor een fantastisch kerstdiner.

Wilt u een OFYR BBQ of The Basterd kopen? Dan kunt u terecht bij Terrashaardshop.be of Vuurkorfwinkel.nl