Kerstmis staat al weer voor de deur!

Ho! Ho! Ho! De Sint is nog maar net vertrokken of Kerstmis staat al weer voor de deur. Een feestelijke periode waarbij iedereen zijn best doet om de kerstsfeer in huis te halen: kerstverlichting aan de muur, een mooi gedecoreerde kerstboom en nog snel even het perfecte recept voor het kerstdiner opzoeken.

Kerst is ook een tijd van cadeautjes. En elk jaar opnieuw rijst de vraag: “Wat nu weer te kopen?” Opnieuw een saaie trui of dat gezelschapsspel dat nog nooit uit de doos gehaald werd?

Bent u nog op zoek naar een origineel kerstcadeau?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bespaar uzelf de drukte en maak uw keuze uit ons enorme assortiment aan leuke vuurkorven, trendy vuurschalen, goedkope tuinhaarden, populaire Zweedse fakkels en handige accessoires. Handig, goedkoop en vooral origineel!

Bestellen vanuit uw luie stoel

We hebben weer de allerleukste artikelen voor de beste prijs verzameld zodat u nooit lang hoeft te zoeken naar een leuk en origineel cadeau. Of het nu gaat om een leuke popcornpan, een paraffine berkenstam of een hangende terrasverwarmer, u vindt in onze winkels altijd een kerstcadeau naar wens. En het mooie is, u hoeft er de deur niet voor uit. U bestelt uw kerstkado's gewoon vanuit uw luie stoel. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd en heeft u veelal de dag erna in huis!

Heeft u nog vragen? Bel ons!

Ons team staat deze gezellige dagen voor kerst weer klaar om u persoonlijk te woord te staan en te adviseren bij uw aankoop. Twijfelt u daarom niet en geef ons bij vragen direct een belletje, we helpen u graag op weg!