Wij zijn officieel dealer van Happy Cocooning

Tegenwoordig hebben we steeds meer de focus hebben op buitenleven en zijn buitenhaarden niet meer weg te denken uit onze tuin. En wilt u dan echt iets bijzonders, dan zijn de stijlvolle Cocoon Tables waarschijnlijk precies wat u zoekt!

De Cocoon Table is een loungetafel vervaardigd van composiet en voorzien van een betonlook. De behaaglijke gashaard die erin verwerkt zit zal uw zomeravonden op een sfeervolle wijze aangenaam verlengen.

De Cocoon vuurtafels worden gefabriceerd door een Nederlandse bedrijf dat bekend is onder de naam Happy Cocooning. Voor de verkoop van de Cocoon Tables werkt men nauw samen met een nauwkeurig geselecteerd netwerk aan winkels. De consument dient namelijk te allen tijde te mogen vertrouwen op een gedegen advies rondom deze stijlvolle vuurtafels.

De Happy Cocooning vuurtafels worden standaard geleverd inclusief keramische houtblokken, lavastenen, een gasslang en een beschermhoes. Daarnaast kunt u de vuurtafel naar wens uitbreiden met allerlei leuke accessoires zoals bijvoorbeeld een site table, een glazen ombouw, een handig wijnrek of een grillplaat.

Bent u op zoek naar een comfortabele gashaard voor in uw tuin of op uw terras, bekijk dan ook eens ons assortiment aan Happy Cocooning vuurtafels. De Cocoon Tables zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Voor elk wat wils. Voor een gedegen advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Zij zijn u graag van dienst. De Vuurtafels worden uiteraard kosteloos thuisbezorgd!