Naarmate we langzaam richting de maand oktober kruipen, moeten we er maar toch aan gaan geloven: de zomer is bijna voorbij. We hebben geluk gehad dat we nog een prachtige nazomer hebben gekregen en nog gaan krijgen. Hoog tijd om alles uit te kast te trekken en je vrienden uit te nodigen om samen van de laatste zonnestralen en zomeravonden te genieten. Geen inspiratie met wat je nodig kan hebben om een onvergetelijke avond te organiseren? Wij laten je in deze blog zien hoe dit het mooiste kunt aanpakken.

Zo geniet je langer van de laatste zomeravonden met vrienden

Geef je achtertuin extra warmte

Hoewel het overdag nog rond de 20 graden kan worden, worden de avonden steeds koeler en korter. De meeste gezellige manier op dit op te lossen? Vuur. Een vuurkorf is ideaal om te gebruiken wanneer je met vrienden nog langer buiten wilt blijven zitten. Zet de vuurkorf in het midden van je tuin, zet alle stoelen die je hebt eromheen en je hebt een warme en uitnodigende sfeer gecreëerd. De Barbecook Vuurkorf Classic Squadra is ideaal voor deze setting. Met goed eten en goed drinken kan iedereen het zo uren volhouden in de koelere avonden.

Geef je achtertuin extra licht

Is een vuurkorf nét niet genoeg om de ruimte in je tuin gezellig op te lichten? Zweedse fakkels kunnen je daarbij helpen. Wist je dat deze fakkels in de jaren 1600 werden gebruikt door het Zweedse leger? Door de speciale techniek van zuurstofinname geven de brandende stammen je urenlang licht. Daarnaast kun je met deze fakkels een goede indruk maken op je vrienden. Deze fakkel bestaat uit een houtblok die verticaal staat. Verspreid de fakkels over de hele tuin, of zet ze juist in een groep bij elkaar voor het ultieme bron van licht.

Zo geniet je langer van de zomeravonden met vrienden

Geef je achtertuin een culinaire twist

Bij een bijeenkomst met je vrienden hoort natuurlijk ook goed eten. Als je buiten wilt koken, ligt een barbecue redelijk voor de hand. Maar je kunt het ook anders aanpakken, namelijk met een rookoven. De geur en smaak van gerookt vlees of vis geeft een hele andere beleving aan een avondje in de tuin met vrienden zitten. In de middag zorg je ervoor dat de rookoven aanstaat met het gewenste vlees of vis erin, en 's avonds kun je genieten van eten van topkwaliteit. De Barbecook Rookoven Oskar is hier helemaal geschikt voor, ook als je een beginner bent met het gebruiken van een rookoven. Deze is namelijk makkelijk in gebruik en je hebt in een mum van tijd heerlijke gerechten op tafel.

Wat kunnen wij jouw achtertuin extra geven?

Neem een kijkje in onze webshop of kom een keer gerust langs bij onze showroom. Wij kunnen je advies geven over hoe jij jouw zomeravonden perfect kan laten verlopen. Je bent van harte welkom!

 

___________________________________________________________________________________________________