Morgen trekken we er met z’n allen weer op uit en genieten we opnieuw van dit geweldige zomerweer. Of we nu naar een mooie plas, het plaatselijke zwembad of het strand gaan, we nemen het er goed van.

We zijn de laatste tijd natuurlijk ook niet echt verwend met mooie zomerdagen. En nu het zover is, zijn de dagen simpelweg te kort. Het liefste blijven we zitten totdat de zon stilletjes aan ondergaat.

Wat is er dan gezelliger om lekker op het strand te blijven zitten en met wat vrienden te barbecueën? Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!

De BBQ-emmer van Esschert is hier ideaal voor. Deze stevige zinken BBQ emmer met grillrooster neemt u eenvoudig overal mee naar toe. Het is een licht en compact model en onderop bevinden zich gaten voor voldoende luchttoevoer. Met het houten handvat kunt u de emmer bovendien eenvoudig verplaatsen.

Bent u uiteindelijk klaar met barbecueën, maar wilt u lekker blijven zitten? Geen probleem, schenk nog een lekker glaasje in en gebruik de emmer als vuurkorf. Gezellig, sfeervol en bovendien aangenaam warm. Kortom, met deze BBQ-emmer geniet u dubbel zo lang van mooie zomeravonden!

Bent u ondertussen geinteresseerd geraakt in de BBQ-emmer? Kijk dan snel op Vuurkorfwinkel.nl. Er worden twee typen BBQ-emmers verkocht.