Hoe blijf ik lekker warm in de kou?

Tijdens de koude dagen wilt u natuurlijk wel warm blijven. Het menselijk lichaam is continue bezig om warm te blijven, maar als we de warmte in ons lichaam laten ontsnappen krijgen we het koud. Hier 5 tips over hoe u zich binnen en buiten warm kunt houden.

Terrasverwarming

terrasverwarmerHet is super zonde wanneer het koud is geen gebruik te maken van uw tuin of veranda. Dat is simpel op te lossen. U kunt namelijk warm blijven met behulp van terrasverwarming. Er zijn veel verschillende soorten terrasverwarmers. Zo bieden wij elektrische terrasverwarming, terrasverwarming op gas, hangende terrasverwarming, staande terrasverwarming en meer. Dus voor ieder wat wils. Het is comfortabel en u kunt langer buiten blijven zitten. Als u liever iets sfeervollers wilt kunt u ook kiezen voor een terrashaard.

Terrashaard

Buiten met een hapje en een drankje zitten is gezellig, maar als het koud is, is het wel aangenamer met een vuurtje erbij. Sommige haarden hebben ook een barbecuerooster. Ideaal voor het roosteren van een stukje vlees of vis. U kunt dus en lekker warm zitten en genieten van lekker eten.

Vuurkorven

Samen met vrienden lekker warm om een vuurkorf zitten, genieten van een knapperend vuurtje. Gezellig met een drankje erbij. Vuurkorven geven veel sfeer in de tuin en het is lekker warm. Met ons ruime assortiment is er voor elke stijl tuin wel een vuurkorf te vinden. Alle vuurkorven hebben hun eigen identieke uitstralingen. Zo zijn er traditionele ronde vuurkorven, maar ook vierkante, gietijzeren en geroeste versies van Cortenstaal.

Vuurschalen

Heeft u liever iets uniekers dan een vuurkorf, dan kunt u ook een vuurschaal aanschaffen. Het is echt een eyecatcher voor in de tuin en geeft veel warmte af. Het gebruik van een vuurschaal doet denken aan het stoken van een traditioneel kampvuur, maar heeft als voordeel dat er geen as op het terras komt. Een vuurschaal geeft optimale sfeer in de tuin. Het is ontworpen om uw tuin te verrijken gedurende elk seizoen.

Sfeerhaarden

eurom_woodland_sfeerhaard_1In huis wilt u het natuurlijk ook lekker warm hebben. Met sfeerhaarden, het woord zegt het al, brengt u de ultieme sfeer in huis. In verband met het rookkanaal is het plaatsen van een haard echter niet voor iedereen mogelijk.  Als oplossing daarvoor kunt u een elektrische haard aanschaffen. Een stopcontact is al voldoende. Zo krijgt iedereen de kans om sfeer en warmte te creëren in de woonkamer, keuken of de slaapkamer. Bent u op zoek naar een inbouwhaard, een vrijstaande haard of wilt u de haard juist ophangen? In onze webshop vindt u vele modellen.

 

___________________________________________________________________________________________________