Black friday actie vuurkorf en vuurschaal

Zet het nu alvast in je agenda, want van 29 november tot 1 december houdt Vuurkorfwinkel.nl haar grote Black Friday Sale! Wij willen nog niet helemaal verklappen wat de sale gaat zijn, maar we willen je wel alvast een voorproefje geven van wat je te wachten staat. Ben je op zoek naar een vuurkorf, vuurschaal of een tuinhaard? Dan is Black Friday hét perfecte moment om dit aan te schaffen. In deze blog zetten we de verschillen en voordelen van deze drie producten op een rijtje. Zo weet je straks precies waar je naar moet zoeken.

Vuurkorf

Vuurkorf

Een vuurkorf is ideaal voor de persoon met een kleine tuin en/of een klein budget. Door het open design van een vuurkorf krijg je warmte in alle hoeken, waar je ook staat. Zo kun je van alle kanten genieten van de warme en sfeervolle vlammen. Omdat de korf vaak licht van gewicht is, kun je de korf verplaatsen waar en wanneer je maar wilt. Zet het in het midden van je tuin wanneer je familie of vrienden over de (tuin-)vloer hebt, zodat iedereen van de vlammen kan genieten. Je kunt met een vuurkorf bijvoorbeeld popcorn maken. Heerlijk, want dat proeft toch anders dan uit de magnetron. Zet de vuurkorf weer aan de kant als je de korf even niet gebruikt.

Vuurschaal La Hacienda Moho

Vuurschaal

Een vuurschaal is hét middelpunt van je tuin of terras. Door het strakke design ontvangt je tuin gelijk veel blikken van anderen. Een vuurschaal kun je wat minder makkelijk verplaatsen dan een vuurkorf, maar dit mogen we juist omarmen. Plaats een paar luxe stoelen of banken rondom de schaal en je tuin krijgt een uitnodigende uitstraling. Doordat de vuurschaal groter is in omvang, betekent dit ook: meer warmte. De vuurschaal is perfect om bijvoorbeeld marshmallows te roosteren. Leuk voor de kinderen, maar ook voor de echte liefhebbers. Misschien een goed idee voor het vieren van Sinterklaas?

Esschert-terraskachel

Tuinhaard

Een tuinhaard mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze blog. De tuinhaard is geschikt voor de tuin waar in bewogen mag worden. De haard staat het beste aan de rand of in de hoek van de tuin. Zo kan er gespeeld worden met meubels, maar de haard? Die blijft mooi staan. Zet bijvoorbeeld een picknicktafel bij de haard of een twee tuinstoelen. Een kop warme chocolademelk of een glas cognac erbij en je kunt heerlijk genieten van de winterse buitenlucht, zonder dat je het koud krijgt. Door de lange pijp die boven de haard uitsteekt, krijg je geen last van rook. Zo kun je mooi blijven zitten waar je zit.

Vier de feestdagen met Vuurkorfwinkel

Met Black Friday heb je hét perfecte moment te pakken om een vuurkorf, vuurschaal of tuinhaard aan te schaffen. De feestdagen zijn nou eenmaal bijna zover, dus grijp je kans om je tuin 100% sfeervol te maken! Houd onze website in de gaten, want binnenkort maken wij namelijk bekend wat onze acties gaan zijn.

__________________________________________________________________________________________________