black friday blog}

Black Friday is dé tijd van het jaar om te shoppen voor de feestdagen. Met hoge kortingen, toffe combi-acties en geselecteerde producten is het aantrekkelijk deze periode de winkels of webwinkels in te duiken om te profiteren van de beste acties. En na een toffe Black Week actie in 2022 zal ook dit jaar Vuurkorfwinkel.nl in het teken staan van de beste kortingsacties voor jouw Black Friday Week deals. Alles weten over de Black Friday acties? Lees verder en shop direct! 

20% korting op het BonFeu assortiment 

BonFeu is een van de grootste merken in ons assortiment en voor de Black Friday actie zal dit jaar 20% korting gelden op het gehele assortiment van BonFeu! Shop de tofste tuinhaarden of kookaccessoires voor een scherpe prijs om voorbereid te zijn op de feestdagen. Graag lichten wij de 5 beste BonFeu kerstcadeaus uit voor meer inspiratie voor de feestmaand. 

  • BonVes Vuurkorf 35 Roest
  • BonSolo Tuinhaard Zwart
  • Leren Schort
  • BonSwekers (set van 3 stuks)
  • BonPizza Wheel + BonPizza Spatula (pizza set) 

Tot wel 30% korting op Stoked BBQ cortenstaal 

Een stoere cortenstalen tuinhaard van het merk Stoked BBQ met bijpassende accessoires koop je deze Black Week voor een scherpe prijs. Ontvang op vele producten wel meer dan 25% korting en stel jouw Stoked Braai zelf samen. Een kerstviering buiten staat, niets meer in de weg! Daarbij zijn ook de complete sets zoals de Braai Lumberjack of de Braai Chef's Edition nu flink in prijs verlaagd. 

Dimplex in Black Friday deals 

Twee geselecteerde elektrische sfeerhaarden van Dimplex zijn deze Black Friday met hoge korting te verkrijgen. De populaire Cassette 400/600 heeft alleen deze week wel 41% korting. De Dimplex XHD28 Opti-Flame is nu aan te schaffen met wel 34% korting voor een scherpe prijs van €379,-! Maak jouw woonkamer of slaapkamer, deze winter sfeervol en warm met een elektrische sfeerhaard van Dimplex. 

CookKing combi pakketten én heel veel korting

CookKing produceert hoogwaardig stalen vuurschalen, tuinhaarden en bijpassende accessoires. Deze Black Friday geniet je niet alleen van 20% korting op heel veel CookKing producten. Ook vind je op de Black Friday pagina een heel aantal combi-deals waarbij een passende accessoire voor een scherpe combi-prijs direct wordt meegeleverd. Onder andere de volgende vuurschalen worden direct met een passende deksel geleverd: 

  • Vuurschaal Tunis
  • Vuurschaal Palma
  • Vuurschaal Polo

Esschert vuurschalen en meer voor een scherpe prijs 

Geselecteerde Esschert vuurschalen zullen deze Black Friday week met kortingen worden verkocht in onze webshop. Onder andere de populaire Esschert Gietijzeren vuurschaal is te koop voor slechts € 39,95. Het perfecte kerstcadeau voor iedereen met een liefde voor vuur en sfeer. 

Happy Cocooning selectie

Twee populaire vuurtafels en twee gaslantaarns van het populaire vuurtafel merk Happy Cocooning schaf je in deze Black Friday deal voordelig aan. Met 20% korting maak je van jouw tuin een stijlvolle buitenplek met een vuurtafel en bijpassende gaslantaarn.

The Windmill kerstcadeautjes

The Windmill geeft 15% of 30% op geselecteerde producten. The Windmill gietijzeren accessoires zoals een Stroopwafelijzer, de Dutch oven en de Plancha zijn natuurlijk geweldige kerstcadeaus en zijn deze Black Friday actie in prijs verlaagd met wel 15%. Maak bijvoorbeeld een kerstpakketjes met deze accessoires voor je schoonvader, vriend of collega.

Black Week deals bij Vuurkorfwinkel.nl

Van maandag 20 t/m zondag 26 november zullen bovengenoemde kortingen en acties geldig zijn in onze webshop. Black Friday is hét moment om de leukste kerstcadeautjes voor een scherpe prijs te bemachtigen. Maar ook cadeautjes of leuke items voor jezelf zijn deze periode voordelig te kopen. Geniet van hoge kortingen en toffe acties op Vuurkorfwinkel.nl van grote merken zoals BonFeu, Dimplex en CookKing.