Gezellig de zomer in met de OFYR BBQ!

Met de mooie, zomerse dagen in opkomst is het tijd om de barbecue tevoorschijn te halen, maar net zoals elk jaar is het opzoeken en gereedmaken van de BBQ weer even een opgave. Misschien ga je dan toch liever met vrienden uit eten? Met onze OFYR barbecue hoef je die overweging niet te maken. De OFYR is in enkele minuten gebruiksklaar. Geniet van de zomerse avonden, samen met vrienden en familie, van een heerlijke maaltijd en een sfeervol kampvuur.

OFYR-Classic-BlackEen unieke beleving met een OFYR barbecue

De OFYR is met zijn klassieke lijnen en onderhoudsvrije bakplaat een zeer stijlvolle en praktische barbecue. Het vuur dat vrijkomt geeft binnen een straal van twee meter behaaglijke warmte af, waardoor er zelfs ook ’s winters gekookt en gegeten kan worden. Door de ronde bakplaat sta je gezellig eten te bereiden onder het genot van een lekker drankje.

Vanuit het midden van de ronde bakplaat vloeit de warmte geleidelijk naar de buitenzijde. Hierdoor kun je meerdere gerechten bereiden op één bakplaat. Snij de gewenste groente voor, besprenkel de bakplaat met gewenste olie en grill de groentes en bak tegelijkertijd een lekker stukje vlees of vis. De ingrediënten op de barbecue zijn door de geleidelijke warmteverspreiding tegelijkertijd klaar waardoor je allemaal tegelijkertijd aan tafel kunt. Na bereiding is de bakplaat gemakkelijk te reinigen. Met een spatel schuif je etensresten en overtollig vet rechtstreeks in het vuur. Hierdoor blijft de bakplaat schoon en kun je met enkel een natte doek de bakplaat reinigen. Hierdoor verspil je geen tijd aan het reinigen van de barbecue en kan je lang genieten van de late avondzon.

ofyr-island-pro-100Het ultieme buitenkoken

In tegenstelling tot andere barbecues, hoeft de OFYR niet opgeborgen te worden, ongeacht het weer. De sokkel en vuurschaal zijn namelijk gemaakt van een koperhoudende staalsoort waardoor deze barbecue een ongekende, lange levensduur heeft. Daarbij komt dat de OYFR mooi bruinoranje kleurt bij veelvuldig gebruik. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie patinalaag.

Naast eenvoudig en gezellig buiten koken, biedt OFYR ook een bijzondere beleving. De kegelvormige vuurschaal met brede, platte rand maakt het tot een kunstzinnig object in de achtertuin. Het knisperend vuur en de oranje, warme gloed bezorgen je een gemoedelijke avond.

OFYR bbq vuurschaalOFYR kopen?

Vuurkorfwinkel.nl is vanaf het allereerste begin officieel OFYR-dealer en inmiddels uitgegroeid tot de grootste OFYR-winkel van Nederland en België. Bekijk snel het gehele assortiment in onze webshop en profiteer van de scherpe prijzen en de aantrekkelijke acties. Komt je liever eerst langs in onze showroom, dan ben je van harte welkom! De koffie staat klaar!