context-marino_04-300x300Vergroot de aantrekkingskracht van uw hotel-, restaurant- of golfclubterras met een stijlvolle buitenhaard op gas. Uw klanten kunnen langer op het terras genieten. Maar ook voor privé gebruik is deze gashaard een gegarandeerd succes in de tuin. Waar u hem ook neerzet, hij straalt warmte en comfort uit en zorgt ervoor dat u met vrienden en familie tot laat in de avond in de tuin kunt genieten. De Sunwood Marino combineert een modern design met een praktische gashaard en is een aangename aanvulling op uw etablissement of in uw tuin.

Moderne terrashaard voor een warm terras

De Sunwood Marino is een comfortabele terrashaard, voorzien van een ingebouwde gashaard. context-marino_01-300x300De brander (5 kw) van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde lavastenen. Het haardvuur is aan alle vier de zijden zichtbaar en wordt omsloten door gehard glas waardoor de veiligheid met bijvoorbeeld kinderen is gewaarborgd. De gasfles kan onderin de haard worden opgeborgen. Doordat de haard is voorzien van zwenkwieltjes is de haard gemakkelijk verplaatsbaar. Lang buitenseizoen Verleng u buitenseizoen op een betaalbare manier. De Sunwood Marino is zeer efficiënt: hij brandt tot 35 uur bij de maximale warmteafgifte op een enkele propaanfles. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur kunt u de hitte en hoogte van de vlammen overeenkomstig aanpassen. Alle onderdelen van de terrashaard zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De glazen panelen zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

Leverbaar in verschillende kleuren

Afhankelijk van het ontwerp en de sfeer van uw inrichting, is er altijd een Sunwood Marino die bij uw stijl past. Standaard beschikbare kleuren zijn zwart, wit en antraciet grijs. Heeft u speciale eisen wat betreft kleur? Geen probleem, de haard kan in bijna elke gewenste kleur worden geleverd.

Kortom; Geniet van sfeervolle avonden met deze kwalitatief hoogwaardige terrashaard van het merk Sunwood. De Sunwood Marino is een absolute sfeermaker en zorgt voor een aangename warmte en een ongekende gezelligheid op uw terras!