Gezellige sfeermakers voor de lente avonden

Komend weekend gaat de zomertijd weer van start. We kunnen een uurtje minder lang slapen, maar het grote voordeel is dat het 's avonds een uur langer licht is. We krijgen meteen weer zin om lekker in de tuin te zitten. Want wat is er lekkerder dan te genieten van het voorjaarszonnetje in uw eigen gezellige tuin? Het koelt 's avonds nog wel snel af, maar gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende sfeermakers die ervoor zorgen dat u het niet koud hoeft te krijgen.

Wij hebben een aantal sfeermakers voor u op een rijtje gezet:

 

VuurtafelHappy Cocooning vuurtafel

Vuur kan de perfecte aanvulling zijn om uw buitenruimte te verbeteren. Een vuurtafel is een steeds populairdere trend in outdoor living. Met de Happy Cocooning vuurtafel: een trendy vuurtafel met een ingebouwde gashaard, wordt uw terras meteen een stuk comfortabeler. U kunt langer genieten van extra warmte en gezelligheid en het geeft een geweldige sfeer in uw tuin.

 

 

Vuurschaal

Met een vuurschaal in de tuin is warmte en gezelligheid gegarandeerd. Plaats de vuurschaal op een egale ondergrond, bouw met houtblokken een piramidevormige toren, steek de aanmaakblokjes (of een paraffine aanmaakbriket) aan en geniet van een ouderwets kampvuur.

 

 

 

 

Terrasverwarmingterrasverwarmer

Terrasverwarmers zijn er in vele soorten en maten. Elektrische terrasverwarming bijvoorbeeld is heel eenvoudig aan de wand of het plafond van bijvoorbeeld een veranda of overkapping te hangen. Andere terrasverwarmers zoals bijvoorbeeld de bekende gasheaters in paddenstoelvorm staan op wieltjes en zijn dus eenvoudig bij een zithoek te plaatsen. En het mooie is: Een terrasverwarmer hoeft helemaal niet duur of ingewikkeld te zijn.

 

 

 

Houtkachelshoutkachel

Een houtkachel zorgt voor gezellige warmte. Niet voor niets wordt stoken op hout steeds populairder. Er zijn veel verschillende houtkachels voor binnen of buiten gebruik. De vrijstaande houtkachel is de populairste groep. ga voor een rustiek of juist modern uiterlijk.

 

 

 

TerrashaardOuttrade terrashaard Araza Square

De terrashaard is een absolute sfeermaker in uw tuin. Een tuinhaard brengt gezelligheid, sfeer en romantiek. En geeft ook vooral warmte op koele avonden. De terrashaard is een variant op de openhaard in huis. Men plaatst de haard op het terras in een hoek of vlak tegen het huis aan (in ieder geval daar waar u vaak zit) zodat het vuur goed tot zijn recht komt.

 

 

___________________________________________________________________________________________________