Ieder avondje wordt een heerlijk avondje

(steek uw vuurkorf aan in de winter)

De wintertijd, de klok gaat een uur terug en de avonden worden “langer”.
Voor veel mensen is dit het signaal om de tuin te verlaten en zich binnenshuis te vermaken,
maar het merendeel doet dit met frisse tegenzin.

winteravondje met vuurkorfWaar uw tuin in de zomer dé heerlijke locatie was voor een barbecue of relax momenten op uw terras, ligt het er in de wintermaanden maar een beetje verlaten bij.
Het wachten is op de lente, wanneer u weer lekker naar buiten kunt om van uw tuin te genieten.

Wat zou het toch heerlijk zijn om lekker het hele jaar door in de tuin te kunnen vertoeven. Veel mensen beseffen niet dat dit goed mogelijk is, maar dat is het wel!

U kunt uw tuin omtoveren tot een heerlijke spot, waarin u ook in de winter kunt verblijven.
Met een vuurkorf in uw tuin creëert u letterlijk en figuurlijk een warme, sfeervolle, plek waarin u s’avonds heerlijk kunt verblijven.

 

Maak van uw tuin een winterparadijs!

Wie aan een kampvuur denkt, denkt aan warmte en gezelligheid.
Dit kunt u realiseren met een vuurkorf in uw eigen tuin!
Het knisperende geluid en de gezellige warmte maken uw verblijf in de tuin een waar tuinfeest.

Hoe gezellig zou het zijn om met uw familie of uw vrienden gezellig naast een brandende vuurkorf te staan of omheen te zitten.
Onder genot van een glaasje glühwein of een warme chocolademelk kunt u een heerlijk avondje beleven. Een vuurkorf zal zorgen voor voldoende warmte om lekker behaaglijk te genieten.

Heeft u al eens gedacht aan het organiseren van een winterbarbecue met uw vrienden?
Gezellig samen eten en de kinderen zullen zich zeker amuseren door kastanjes te poffen en marshmallows roosteren boven de vuurkorf.
Succes verzekerd!

De kinderen zingen, begin december, hun lied voor de schoorsteen over “het heerlijke avondje dat is gekomen.” Dat heerlijke avondje kan er altijd zijn, in de zomer maar ook op de lekkere winterdagen.

Daar hoeft u nog niet eens binnen voor te blijven, dat kan ook het hele jaar door in de tuin. De vuurkorf doet zijn werk wel!

Cadeautip voor de sint, vraag een vuurkorf!

U kunt een vuurkorf op uw cadeaulijst zetten voor de Goed Heiligman.
Nu maar hopen dat u het afgelopen jaar lief bent geweest.
Uw cadeau hoeft niet door de schoorsteen, zet het maar in de tuin!

Een ander creatief idee is om het heerlijke avondje op 5 december buiten, naast de vuurkorf te vieren! Er zijn mensen die daar een gezellige traditie van maken!

Voor een ruime en uitgebreide keuze is vuurkorfwinkel.nl het juiste adres.
Wij hebben een enorm assortiment aan producten en accessoires, om warmte en sfeer in de tuin te creëren. Ons assortiment is geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak. Wij weten zeker dat u bij ons in één keer slaagt!!

Geef het door aan de sint en u weet zeker dat het goed komt op 5 december, maar ook op alle heerlijke avonden daarna, in de winter én in de zomer. Want u hoeft de vuurkorf natuurlijk niet alleen in de winter te gebruiken....