Gezien bij Robs Grote Tuinverbouwing...

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling in het huis aan en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers voor het hele team. Daarnaast geeft Rob veel tips en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Robs_Grote_tuin_verbouwing_vuurkorfwinkel.nl

Styling met leuke tuindecoratie

Bij het aanleggen van de tuin worden vele duurzame materialen en de meest bijzondere bloemen en planten gebruikt. Ook met betrekking tot de styling gaat men niet over een nacht ijs. Afgelopen zaterdag gebruikte men de Esschert tuimeltoorts om de TV-kijker een sfeervol eindresultaat te presenteren.

Esschert tuimeltoorts

De Esschert tuimeltoorts

Voor degene die deze uitzending niet gezien hebben, het was nogal winderig en regenachtig weer. Ondanks dat en misschien wel juist daarom kwamen de tuimeltoortsen prima tot zijn recht. Een gezellige vlam deed de regen een beetje vergeten. En dat is natuurlijk waarom tuinfakkels en olielampen zoals deze tuimeltoorts echte sfeermakers zijn.

De Esschert tuimeltoorts is een ronde bol van metaal en brandt op lampenolie. De olie kunt u heel eenvoudig van bovenaf in de lamp gieten. Wanneer de bol volledig gevuld is met olie, dan is er sprake van circa 40 uur brandtijd. Het brede fiberglazen lont in de toorts zorgt voor voldoende aanvoer van olie zodat u avonden lang geniet van een rustieke vlam. Na afloop dooft u de vlam simpelweg met de aanwezige deksel.

De Esschert tuimeltoorts is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, zilver en koper. De koperen exemplaren werden in de uitzending van zaterdag gebruikt.

FF15

Sfeervol en eenvoudig in gebruik

De Esschert tuimeltoorts is heel eenvoudig in gebruik. Plaats de tuimeltoorts ergens in de tuin op een vlakke ondergrond, steek het lont aan en geniet van de geweldige sfeer die deze olielamp brengt. Een volledig gevulde toorts brandt vele uren, dus daar heeft u even geen omkijken naar.

Tijdens de uitzending van Rob's grote tuinverbouwing gebruikte men een speciale standaard voor de tuimeltoorts. U prikt zo'n standaard eenvoudigweg in de grond, hangt de tuimeltoorts erin en klaar is kees. De standaard heeft een hoogte van 108 cm, dus u heeft de tuimeltoorts dan mooi op zichthoogte. Zet u er een aantal op een rijtje (of langs een pad), dan creëert u op eenvoudige wijze een ongekende sfeer!

Esschert standaard voor tuimeltoorts 2

Voor gezelligheid in de tuin snel naar Vuurkorfwinkel.nl

Een tuimeltoorts is ideaal om wat extra gezelligheid in de tuin te brengen. Denk eens aan een tuinfeest of barbecue. Verspreid een aantal tuimeltoortsen over de tuin en wacht op de verwonderende blikken van uw gasten.

De Esschert tuimeltoortsen zijn heel eenvoudig online te bestellen bij Vuurkorfwinkel.nl Naast tuimeltoortsen kunt u bij ons ook terecht voor tuinkaarsen, tuinfakkels, vuurpotjes en vele andere sfeerartikelen voor in de tuin! Vuurkorfwinkel.nl is nu eenmaal dé specialist in vuur, warmte en sfeer!

Robs Grote Tuinverbouwing is iedere zaterdag om 17:00 te zien op SBS6.