Oh denneboom...

De kerstboom staat al weer mooi versierd op een prominente plaats in de woonkamer, de kerstliedjes klinken weer op de radio en er wordt al volop nagedacht over het kerstdiner met familie en vrienden.

De feestdagen zijn in aantocht en voor veel mensen is dit een sfeervolle tijd waar we volop van genieten.

Top 5 kerstcadeaus 2015 Vuurkorfwinkel.nl

Ook de kerstman winkelt bij Vuurkorfwinkel.nl

Op zoek naar een origineel kerstcadeau mag een bezoek aan Vuurkorfwinkel.nl natuurlijk niet ontbreken. U vindt bij Vuurkorfwinkel.nl een enorm assortiment leuke kerstcadeaus rondom het thema “vuur, warmte en gezelligheid”. Betaalbare cadeaus die bij iedereen in de smaak zullen vallen.

Top 5 populairste kerstcadeaus

Ieder jaar weer springen er in deze periode enkele populaire kerstkado’s uit. We hebben voor u de top vijf op een rijtje gezet. Misschien doet u er wat inspiratie mee op!

1. Esschert vuurschaal gietijzer

esschert vuurschaal gietijzer ff44

De Esschert gietijzeren vuurschaal blijft enorm populair. De vuurschaal met een diameter van maar liefst 60 cm staat op een degelijke ronde voet en is verkrijgbaar voor de aantrekkelijke prijs van slecht € 52,00.

2. Esschert vuurkorf Cube

Esschert vuurkorf Cube ff87

Als specialist in vuurkorven hebben wij natuurlijk een enorm assortiment vuurkorven in alle soorten en maten. De Esschert vuurkorf Cube ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens heel geschikt als kerstcadeau.

De Esschert vuurkorf Cube is namelijk verpakt in een houten kratje dat direct gebruikt kan worden als eerste haardhout. De vuurkorf Cube is nu verkrijgbaar voor slechts € 37,95

3. Barbecook blaasbalg

Barbecook blaasbalg

Aan handige accessoires geen gebrek bij Vuurkorfwinkel.nl Bij het stoken van een vuurhaard, vuurkorf of vuurschaal is de traditionele blaasbalg natuurlijk erg handig om het vuur tussentijds wat extra aan te wakkeren. De Barbecook blaasbalg is verkrijgbaar voor de aantrekkelijke prijs van € 19,50

4. Barbecook haardgereedschapset

barbecook-haardset-zwart

Goed haardgereedschap mag natuurlijk niet ontbreken bij het stoken van een sfeervol haardvuur. De Barbecook haardset is decoratief en misstaat naast geen enkele openhaard.

Deze haardgereedschapset is verkrijgbaar in traditioneel zwart of modern RVS. Voor de speciale prijs van € 34,95 heeft u de zwarte haardgereedschapset morgen al in huis!

5. Esschert popcornpan

Esschert popcornpan FF157

Als laatste artikel in deze top 5 populairste kerstcadeaus mag de popcornpan voor buiten opnieuw niet ontbreken.

Deze Esschert popcornpan zorgt bij jong en oud voor vele gezellige momenten. Popcorn maken boven een vuurkorf is nog nooit zo eenvoudig, maar bovenal gezellig geweest! Bakt u liever pannenkoeken, dan is vanaf heden overigens ook een pannenkoekenpan verkrijgbaar.
De Esschert popcornpan bestelt u eenvoudig online voor een prijs van € 16,95

Eenvoudig online bestellen!

U ziet wel; Voor leuke kerstcadeaus hoeft u de deur eigenlijk niet uit. Bij Vuurkorfwinkel.nl bestelt alles gewoon online.

Alle artikelen hebben wij zelf op voorraad. Bestelt u voor 16.00u., dan heeft u uw aankoop de dag erna al in huis!