Altijd de goedkoopste vuurkorf of vuurschaal

Bent u op zoek naar een leuke vuurkorf of vuurschaal om zelf een kerstpakket samen te stellen? Dan bent u bij Vuurkorfwinkel.nl aan het juiste adres!

Kerstman in magazijnDe goedkoopste vuurkorf of vuurschaal vindt u namelijk bij Vuurkorfwinkel.nl! Het zou natuurlijk ook vreemd zijn als dat niet zo zou zijn. Vuurkorfwinkel.nl is dé specialist in sfeervol buitenleven en al jarenlang marktleider in Nederland en België. Wij doen er alles aan om altijd weer het grootste aanbod en de beste prijzen te hebben.

Ook dit jaar liggen onze magazijnen weer vol om tijdens de feestdagen om aan de enorme vraag naar vuurkorven, vuurschalen, maar zeker ook Zweedse fakkels te kunnen voldoen.

Vuurkorf in kerstpakket

Wij hebben een enorm assortiment vuurkorven, maar één specifiek model springt er echt uit gedurende de feestdagen: De vuurkorf Straight. Deze traditionele vuurkorf op pootjes is ideaal als kerstgeschenk of om toe te voegen aan een kerstpakket.

Wat dacht u van de prijs bijvoorbeeld? De vuurkorf Straight heeft u al voor € 12,50 (inclusief BTW). En wilt u grotere aantallen, dan vindt u aantrekkelijke staffelkortingen in onze webshop. U kunt de vuurkorven dan direct online bestellen en ontvangt automatisch een geweldige korting. Makkelijker kan haast niet…

Vuurschaal in kerstpakket

Ook de vuurschaal mag in dit verhaal niet ontbreken. Al jarenlang vervult deze sfeermaker in onze eigen kerstpakketten een belangrijke rol.

Vuur heeft namelijk een ongelofelijke aantrekkingskracht, zorgt direct voor een ongedwongen sfeer en geeft, zeker op een mooie winteravond, een aangename warmte. En het mooie is dat we een vuurschaal of vuurkorf zowel tijdens de winter als de zomermaanden kunnen gebruiken. In de winter lekker warm met een glaasje glühwein erbij, of ‘s-zomers voor wat extra gezelligheid. Dat is ook meteen de reden dat deze cadeauartikelen bij vrijwel iedereen in de smaak vallen.

vuurkorf-straightEen vuurschaal die al jarenlang immens populair is bij het samenstellen van kerstpakketten, is de vuurschaal Classic 60. Deze moderne zwarte vuurschaal heeft een perfecte prijs-/ kwaliteitverhouding want met een diameter van maar liefst 60 cm en een prijs van € 29,00 bent u spekkoper. En wilt u deze vuurschaal in grotere aantallen bestellen, dan ontvangt u van ons natuurlijk ook weer een aantrekkelijke korting!

Zweedse fakkels voor evenementen en kerstborrels

De Zweedse fakkel is niet alleen een leuk item om toe te voegen aan een kerstpakket, maar ook de ideale sfeermaker tijdens evenementen zoals fakkeltochten, kerstborrels en Oud & Nieuw feestjes.

Dit ingezaagde boomstammetje is voorzien van een aanmaakblokje en steekt u dus heel eenvoudig aan. Zet er een aantal verspreid over de tuin of bijvoorbeeld langs een tuinpad en u weet niet wat u ziet. Een sprookjesachtige sfeer creëren is kinderspel met een Zweedse fakkel. Zweedse fakkels zijn er in verschillende afmetingen, dus voor iedere gelegenheid is er wel een geschikte fakkel te vinden.

Aantrekkelijke kortingen bij grotere aantallen!

Voor het zelf samenstellen van een kerstpakket hebben we er hierboven drie populaire artikelen uitgelicht. Ons assortiment is echter enorm en daarmee de keuze voor u groot. Kijkt u eens rustig rond in onze webshop of kom langs in onze showroom.

Bij afname van grotere aantallen is een aantrekkelijke korting bij ieder type vuurkorf of vuurschaal bespreekbaar. We doen u dan graag een voorstel op maat. Bel ons op 013-5451966 of stuur een e-mail naar info@vuurkorfwinkel.nl