Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

De Barbecook Otto rookoven

Roken in vier eenvoudige stappen met de rookoven Otto

Barbecook Otto rookoven

Heeft u geen ervaring met het roken van vlees of vis? Geen probleem, gewoon doen! De rookovens van Barbecook zijn echte alleskunners: u gebruikt ze voor koud of warm roken. En of het nu gaat om zalm, forel of een stuk wild, deze gebruiksvriendelijke smokers helpen u het gewenste resultaat te behalen.

Geniet van hun eenvoud in gebruik en experimenteer met verschillende bereidingen en de verschillende soorten Barbecook rookchips (warm roken) of Barbecook rookmot (koud roken) voor de ultieme smaaksensatie.

Met deze elektrische rookoven heeft u in slechts 4 eenvoudige stappen een heerlijk gerookt visje.

 

Stap 1 - Week de rookchips in water

 

Rookchips weken in water

Stap 2 - Leg een handvol geweekte rookchips in de lade

 

Rookchips in lade leggen

Stap 3 - Plaats uw stuk vlees of vis op de rooster en sluit de Otto

 

Vis op het rooster plaatsen

Stap 4 - Steek de stekker in het stopcontact, sit back, relax en laat de Otto zijn werk doen!

 

Rookoven aanzetten

 

Bent u nog op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau of misschien wel een kerstcadeau? Dan is de Barbecook Otto rookoven zonder twijfel een leuk geschenk voor de ultieme hobbykok. Lees hier meer over deze geweldige rookoven.

__________________________________________________________________________________________________