Bezorging haardhout

Meest gestelde vragen over de bezorging van openhaardhout:Hoe wordt de pallet bezorgd?

De pallet wordt door middel van een vrachtwagen met een laadklep aan de achterkant bezorgd. De pallet wordt via de klep naar beneden gelift. Als de pallet beneden is, wordt hij verder gereden met een (elektrische) pompwagen. De pallet en pompwagen wegen samen rond de 1200 kilo. Het is dus niet mogelijk om over grind, gras of onverharde paden heen te rijden. Daarnaast is het ook niet mogelijk om over dijkjes of hellingen te rijden.

↑ naar bovenHoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Pas op de ochtend van uitlevering wordt tussen 8:00 en 9:00 de planning van de route gemaakt. Wilt u weten hoe laat uw bestelling arriveert? Neem dan contact met ons op tussen 9:00 en 10:00 uur 's ochtends. Wij kunnen voor u dan contact opnemen met het transportbedrijf om een verwachte aflevertijd voor u op te vragen.

↑ naar bovenWat zijn de afmetingen van een pallet?

De afmetingen van de pallet verschilt per product. De hoogte zal nooit meer zijn dan 220cm, de breedte nooit meer dan 120cm en de diepte ook nooit meer dan 120cm. Bij ieder product vindt u bij de productspecificaties de afmetingen van de pallet.

↑ naar bovenWordt de pallet op de aangewezen plek neergezet?

De chauffeur levert de pallet met een pompwagen. In principe wordt de pallet tot op de stoep geleverd. Mocht de wens bestaan om de pallet in de garage, onder de carport, achtertuin of ergens anders dan de stoep neer te zetten, dan kan dit besproken worden met de chauffeur. Mocht de chauffeur het niet mogelijk achten de pallet op de door u aangewezen plek neer te zetten, dan wordt de pallet op de stoep neergezet. Weigert u de pallet, dan wordt het geld teruggestort minus de transportkosten á €50,-. Bij vakantieparken wordt de pallet tot aan de slagboom geleverd.

↑ naar bovenMoet ik aanwezig zijn tijdens de levering?

U hoeft niet aanwezig te zijn voor de levering van de uw bestelling. U kunt tijdens het bestelproces aangeven waar de pallet neergezet dient te worden. U kunt ook een brief op de deur hangen met instructies. Wilt u liever even gebeld worden van te voren dan is dat ook mogelijk. Bespreek dit van te voren wel even met ons.

↑ naar bovenGratis verzending

Verzending van haardhout is bij Vuurkorfwinkel.nl altijd gratis. Op de Waddeneilanden leveren wij ook, echter rekenen wij hier wel extra kosten voor. Voor Texel kost dit Euro 67,50 extra en Vlieland Terschelling, Ameland, en Schiemonnick oog Euro 100,- extra.

↑ naar bovenLevering in het weekend?

Helaas levert Vuurkorfwinkel.nl niet in het weekend. Wanneer u voor 16:00 besteld kunnen wij dit de volgende werkdag landelijk leveren. Bestellingen in het weekend worden maandag verwerkt en dinsdag geleverd.

↑ naar bovenLeveringstabel

Besteld voor 16.00 uur op:       Bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
In het weekend Dinsdag


↑ naar bovenKan de vrachtwagen mijn straat in?

Het transportbedrijf dat onze producten door Nederland transporteert, is gespecialiseerd in leveringen bij particulieren. De vrachtwagens die worden gebruikt zijn hetzelfde als de vrachtwagens die de supermarkten gebruiken. Ook worden er kleinere bakwagens gebruikt die in dorpen en het stadscentrum kunnen komen. Daardoor is er altijd een oplossing mogelijk voor een levering bij u.

↑ naar bovenVertraging

Soms kan het voorkomen dat er vertraging ontstaat tijdens de levering van uw bestelling. Dit kan komen door, bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of een ongeluk op de weg.

Wanneer wij op de hoogte zijn gebracht door ons transportbedrijf over de mogelijke vertragingen van uw levering, wordt u door één van onze medewerkers zo snel mogelijk over de situatie ingelicht.

Waarschijnlijk is er de mogelijkheid dat de bestelling de eerst volgende werkdag geleverd kan worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal één van onze medewerkers u verder inlichten over hoe de levering op dat moment in zijn werk gaat.

↑ naar bovenKan ik het reeds aangeschafte artikel retourneren?!

Wanneer u ontevreden bent over het artikel dat u heeft gekocht, dan kunt u binnen 14 dagen uw artikel retour sturen. De kosten van het retour sturen zijn voor rekening van de klant en bedragen €85,- inclusief BTW. U krijgt uw geld binnen 3 werkdagen retour, mits het artikel in de oorspronkelijke onbeschadigde staat verkeert.

↑ naar bovenDe chauffeur heeft schade gemaakt aan mijn huis, tuin of auto!

De chauffeur neemt de verantwoordelijkheid tot 1 meter binnen uw erf. Als de pallet verder op uw erf neergezet moet worden dan nemen Vuurkorfwinkel.nl en het transportbedrijf geen enkele aansprakelijkheid op zich. De volledige aansprakelijkheid is voor de klant.

↑ naar bovenLevert Vuurkorfwinkel.nl ook in België?

Vuurkorfwinkel.nl levert ook op iedere doordeweekse dag in België, maar de levertijd bedraagt wel een dag langer. Tevens wordt er voor een levering naar België €20 extra berekend, omdat er extra kilometers worden verreden ten opzichte van leveringen in Nederland.

↑ naar boven