Uw gasfles online kopen? Géén probleem!

Gemak dient de mens zegt men wel eens. In dit geval geldt dat zeker want vanaf heden kunt u uw gasflessen online bestellen en gewoon thuis laten bezorgen! Bestelt u een mooie vuurtafel of een terrasverwarmer op gas, dan kunt u heel eenvoudig ook direct een gasfles aan uw bestelling toevoegen.

De lichtgewicht gasflessen die wij leveren zijn vanwege de innovatieve, kindvriendelijke koppeling zeer veilig en prettig in gebruik.
U kunt deze Antargaz gasflessen omwisselen voor een vol exemplaar binnen de gehele Benelux.

2 Items | Bekijk alle

per pagina
Aflopend sorteren
    • Voor 17.00 besteld, morgen gratis bezorgd

2 Items | Bekijk alle

per pagina
Aflopend sorteren

 

Nu tijdelijk met GRATIS gasdrukregelaar!

U ontvangt nu tijdelijk gratis een clip-on drukregelaar ter waarde van € 14,95 bij aanschaf van een gasfles! Deze clip-on (snelkoppeling) drukregelaar past perfect op de Calypso en levert van 37 mbar (en maximaal 1,5 kg/uur). Let op: deze drukregelaar is slechts geschikt indien u de gasfles wenst aan te sluiten op uitsluitend één verbruikstoestel dat een voordruk vraagt van 37 mbar en maximaal 1,5 kg/uur propaangas gebruikt.

Vraagt uw verbruikstoestel een andere voordruk, gebruikt u de Calypso op het water of voor uw caravan met ringleiding (meerdere gasgebruikstoestellen), dan zijn vaak speciale drukregelaars vereist. Kies dan voor de Calypso met gratis adapter en sluit deze aan op de eigen drukregelaar waarover u reeds beschikt. Zo geniet u toch van het gemak van een snelkoppeling!

Heeft u liever een gratis adapter?

U kunt er ook voor kiezen om een gratis Clip-on adapter ter waarde van € 14,95 te ontvangen! Let op: een clip-on (snelkoppeling) adapter is GEEN drukregelaar maar een verloopstuk naar de gangbare 21,7 mm linkse buitendraad. Hierop kunt u uw specifieke, op uw toepassing ingerichte drukregelaar aansluiten, waarbij u toch profiteert van het gemak van een snelkoppeling!

U kunt uw keuze hierboven eenvoudig aangeven door voor het juiste product te kiezen.

 

 

Alles voor een sfeervol buitenleven

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis
  • gratis verzending boven € 50,00
  • Achteraf betalen